Camusat – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Camusat, membru al Asociației de Fibră Optică din România, ne-a bucurat cu prezența și în acest an la Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment de o majoră importanță pentru noi.

În prima parte a evenimentului, domnul Cătălin Diaconescu a susținut o prezentare despre Infrastructura subterană pentru rețele de fibră optică, care a inclus:

  • Infrastructura fizică (INFRASTRUCTURA SUBTERANA – CANALIZAȚIE TC, INFRASTRUCTURA SUPRATERANĂ – STÂLPI DE LINIE ELECTRICĂ AERIANĂ)
  • Premisele dezvoltării infrastructurii subterane
  • Mediul de dezvoltare pentru infrastructura subterană (DOUĂ ZONE PRINCIPALE – URBAN / SUBURBAN)

În cadrul festivității de premiere, Andreea Petrache a obținut premiul YOUNG TALENT IN FIBER OPTIC FROM ROMANIA, nominalizată datorită implicării și dedicării ei în proiectele de fibră optică, iar noi o felicităm încă o dată și aici pentru efortul depus, dar și suportul ei în aceste proiecte.

Canalul de Youtube al asociației se află la un click distanță, iar acolo puteți vizualiza integral Romanian Fiber Optic Conference 2020!

Pentru a fi mai aproape unii de alții, ne găsiți și pe pagina de Facebook, unde încercăm cât se poate de des să venim cu noutăți, proiecte și cursuri pentru voi.

Nu uitați să dați subscribe newsletter-ului AFOR, completând formularul de pe prima pagina.

Împreună e mai bine!