Dura-Line – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

 

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Dura-Line, la fel ca în fiecare an, a participat la Romanian Fiber Optic Conference 2020 prin prezentarea celor mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România.

Despre Dura-Line, membru AFOR:

 

„Dura-Line, un producător și distribuitor global important ransformă structura comunicării. Tehnologia, datele și comunicarea constantă se împletesc mai mult ca niciodată în istoria umană cu viața noastră de zi cu zi. Dura-Line oferă infrastructura esențială – conductă, FuturePath, cablu în conductă și accesorii – pentru a face acest lucru posibil. Prin soluțiile noastre inovatoare de produse și o perspectivă inegalabilă a clienților, Dura-Line creează ceea ce ne conectează, deservind o mare varietate de piețe, inclusiv telecomunicații, rețele de întreprinderi, energie și transport.”

 

Sursă: duraline.com

 

Produsele Dura-Line în Europa:

 

DuraMicro

 

DuraFibre

 

DuraAir

 

DuraTrace

 

DuraDuct

 

DuraMulti

 

DuraFlat

 

DuraPack

 

Sursă: duraline.cz

Dacă dintr-un motiv sau altul ați lipsit la RFOC 2020, vă recomandăm cu căldură să vizualizați evenimentul pe canalul nostru de Youtube sau dacă sunteți mai degrabă cititori, avem și prezentările în format PDF pe site-ul conferinței!

Dacă nici așa nu v-am convins, atunci vizitați pagina noastră de Facebook, unde vă ținem la curent cu noutăți referitoare la AFOR și RFOC, dar mai pe scurt :).