Micromedia – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Micromedia, a participat activ anul acesta în cadrul evenimentului Romanian Fiber Optic Conference 2020 și a fost reprezentat de Ancuța Maria Ion, care în cea de-a doua parte a evenimentului a susținut o prezentare  despre Soluții complete și moderne pentrurețeleîngropateși aeriene de fibrăopticădin Români și o a  doua prezentare, Switch to New Generation, a fost susținută de Jarosław Gorczowski, DCN Europe (partener Micromedia).

Despre Micromedia, membru AFOR:

Micromedia System a fost infiintata in anul 1999, avand sediul central în Craiova str. Libertatii nr.2. Principalul domeniu de activitate este importul si comercializarea de echipamente CATV. In cei 18 ani de activitate, am incercat sa raspundem cu seriozitate si profesionalism tuturor cerintelor pietei, lucru demonstrat dealtfel prin pozitia de principal furnizor de echipamente CATV ocupat pe piata din Romania.

      Micromedia System, distribuie o gama foarte diversificata si bogata de echipamente necesare industriei de CATV, incepand de la conectica, amplificatoare, LNB-uri, receptoare digitale, distribuitoare, splitere, cablu coaxial si terminand cu cele mai performante produse si echipamente optice, fibra optica, aparate de masura si control. Produsele noastre indeplinesc trei criterii esentiale in acest domeniu: pret scazut, calitate si diversitate exceptionala.

Unele dintre noile produse Micromedia:

Sursă: mst.ro

În cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020, Micromedia au avut propriul stand expozițional, unde au fost expuse cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România (Vezi galerie foto).

Dacă dintr-un motiv sau altul ați lipsit la RFOC 2020, vă recomandăm cu căldură să vizualizați evenimentul pe canalul nostru de Youtube sau dacă sunteți mai degrabă cititori, avem și prezentările în format PDF pe site-ul conferinței!

Dacă nici așa nu v-am convins, atunci mergeți către pagina noastră de Facebook, unde vă ținem la curent cu noutăți referitoare la AFOR și RFOC, dar mai pe scurt :).