Prysmian Group – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a reușit anul acesta să adune peste 170 de participanți. Acest fapt  relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Despre Prysmian Group, membru AFOR:

Cu sediul la Slatina, Prysmian Group România este unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din tară și din Europa. Cu o capacitate mare de producție și investiții continue în dezvoltarea și îmbunătățirea produselor, Prysmian România oferă clienților domestici și comunităților din lumea întreagă soluții pentru cabluri de ultimă generație, fiind totodată lider de piață și pilot de „inovare” în toate activitățile majore pentru cablurile de energie și telecomunicații. – ro.prysmiangroup.com

 

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Prysmian Group, a participat activ și anul acesta la Romanian Fiber Optic Conference 2020 prin prin discursul susținut de domnul Dorin Coman, Technical Sales Support.

Domnul Dorin Coman a prezentat în cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020 evoluția companiei Prysmian, cablurile Sirocco:

„Cablurile Sirocco sunt proiectate pentru instalare prin suflare cu fibră monomod Prysmian BendBright G657A1 200µm având în acest moment cele mai bune diametre și cea mai bună densitate.

SiroccoHD

În 2020 Prysmian introduce pe piață cablurile SiroccoHD proiectate pentru instalare prin suflare cu fibră monomod Prysmian BendBright G657A2 200µm.

Cu această generație de cabluri Prysmian stabilește un record mondial în ceea ce privește diametrele și densitatea fibrelor pentru cablurile care se suflă în tubete. E posibilă astfel instalarea a mai multor fibre în conducte aglomerate și permite utilizarea de conducte mai mici pentru noile rețele. Scad astfel costurile de instalare și utilizarea de materii prime. Aceasta aduce beneficii atât asupra costurilor totale cât și asupra amprentei de carbon.

SiroccoHD acoperă o gamă de la 96 la 552 fibre.

Cablurile sunt realizate respectând standardele internaționale din punct de vedere mecanic și optic.”

Evenimentul poate fi vizualizat integral pe canalul nostru de Youtube sau găsiți prezentările și pe site-ul conferinței.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, vă invităm să apreciați și pagina noastră de Facebook  AFOR