RECO Production LTD – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a reușit anul acesta să adune peste 170 de participanți. Acest fapt  relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Despre RECO Production LTD, nou membru AFOR:

„RECO Production Ltd. a fost înființată pentru a produce produse pentru drumuri, apă și canalizare (W&S), infrastructură electrică și de telecomunicații din materiale compozite polimerice. Afacerile noastre se extind pe teritoriul țărilor din Balcani și Europa Centrală, deoarece clienții noștri sunt companii de distribuție ale instalaților sanitare și a materialelor electrice, precum și companii care construiesc căi de canalizare electrică și optică (rutele).

În 2016, RECO Production Ltd. și-a început activitatea folosind două topitori, douăsprezece matrițe / matrițe și șase prese hidraulice.

În 2019, echipamentul a crescut la trei topitori, douăzeci și cinci de forme și șaisprezece prese hidraulice.

În 2019, am început producția de arbori cu contor de apă aplicând metoda de turnare rotativă a polietilenei (PE).”

În cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020, domnul Hristo Krilchev, director Reco Production LTD, a prezentat modul în care se asamblează o cameră de cablu (800x800x800mm). Vă invităm și pe dvs să vizualizați clipul asamblării aici.

Evenimentul poate fi vizualizat integral pe canalul nostru de Youtube sau găsiți prezentările și pe site-ul conferinței.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, vă invităm să apreciați și pagina noastră de Facebook  AFOR