Reichle & De-Massari – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, R&M, a participat activ și anul acesta în cadrul evenimentului Romanian Fiber Optic Conference 2020.

Anul acesta a fost organizată și prima ediție a Romanian Fiber Optic Awards, ediție care a desemnat câștigătoare compania R&M, reprezentată de domnul Cezar Lovin, la categoria Fiber Optic Active Networks pentru produsul POL (Passive Optic LAN).

Despre Reichle & De-Massari, membru AFOR:

„Soluțiile sale sunt utilizate de operatorii de rețele, în clădiri de birouri, centre de date, în apartamente, precum și în industrie. R&M este liderul pieței în Elveția și aparține jucătorilor de top din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. R&M a realizat vânzări de 276,7 milioane CHF în 2019, 82% din cifră fiind generate peste mări. Compania este deținută integral de Martin și Peter Reichle.

Produsele companiei:

MPO-QR Connector

Patch Panel HD ELISO 48 Ports

inteliPhy net

Netscale 72

Category 8.1 Permanent Link

PRIME ODF

Compact RJ45 Coupler Cat. 6A

FM45

LC-QR

Netscale Fiber Cabling

Polaris-box 6

19“ CombiMODULE 5U

Raceway System

Netscale-Solutions

SYNO dome closure

RJ45 connection module Cat. 6A EL with 90° cable exit

The new E-2000™ Adapter from R&M

Sursă: rdm.com

În cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020, R&M au avut propriul stand expozițional, unde au fost expuse cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România (Vezi galerie foto)

Dacă dintr-un motiv sau altul ați lipsit la RFOC 2020, vă recomandăm cu căldură să vizualizați evenimentul pe canalul nostru de Youtube sau dacă sunteți mai degrabă cititori, avem și prezentările în format PDF pe site-ul conferinței!

Dacă nici așa nu v-am convins, atunci mergeți către pagina noastră de Facebook, unde vă ținem la curent cu noutăți referitoare la AFOR și RFOC, dar mai pe scurt :).