Categories

Workshop 5 - 2017: Masuratori Fibre Optice

23 Octombrie 2017

 AFOR organizeaza miercuri 8 Noiembrie al 5-lea Workshop din 2017. LIVE pe Facebook AFOR

Tema este: Masuratori Fibre Optice

     Atelierul va avea loc la Phoenicia Grand Hotel (zona Baneasa) intre orele 9 - 13, iar participarea se va face doar pe baza de inscriere si confirmare de participare, sala avand doar 40 de locuri. De la operatori pot participa maxim 2 persoane, iar de la furnizori o singura persoana/companie. Unul din obiectivele acestui workshop este de a alcatui o schita de bune practici pentru jonctionarea cablurilor cu fibra optica, ca suport pentru normele de aplicare ale Legii nr 159/2016.

  Participantii vor avea rara ocazie sa vada prezentari de OTDR-uri si alte echipamente de masura a fibrelor optice de la 5 dealeri de echipamente prezenti in Romania, sa puna intrebari si sa aiba un schimb de experienta privind lucurile importante care pot ajuta in cresterea calitatii lucrarilor de masurare a fibrelor optice. Propunem acest atelier de lucru si pentru ca am constatat in ultima perioada ca sunt din ce in ce mai putini specialisti in Romania care sa stie sa faca corect masuratori pe fibra optica si in plus datorita noilor nevoi de masura cerute de noile echipamente DWDM si viitoarele echipamente pe fibra optica.

    Deoarece accesul in sala este limitat ca numar de persoane iar interesul in jurul acestui subiect este mare, AFOR a decis ca acest eveniment sa fie transmis live pe pagina noastra de Facebooksi pe canalul de Youtube.

Galerie foto

  • Workshop 5 - 2017: Masuratori Fibre Optice