Workshop: Fiber Optic Sensing for Utilities and Industry

02 Octombrie 2018

Fiber Optic Sensing for Utilities and Industry
- 2 octombrie 2018, ora 10:00, Grand Phoenicia Hotel/Bucuresti -

 

Avem plăcerea să vă invităm la workshop-ul cu titlul „Fiber Optic Sensors for Industrial scope and Energy”, organizat împreună cu 2 dintre membrii AFOR, Teledatanet şi ATL, primul eveniment de la noi din țară dedicat exclusiv senzorilor pe fibre optice pentru aplicații industriale, inclusiv în energie.
Workshop-ul va avea loc în data de 2 octombrie 2018, începând cu ora 10, la Grand Phoenicia Hotel, Str. Alexandru Serbanescu nr. 87, din zona de nord a Bucureștiului până la ora 13 (https://phoeniciahotels.ro/business/phoenicia-grand-hotel).
Ȋn contextul dezvoltării comunicaţiilor cu concepte de IoT şi Smart City, fibra optică constituie o infrastructură de bază pentru dezvoltarea viitorului şi un domeniu în creştere mare în ultima perioadă îl reprezintă senzoristica.
S-au dezvoltat în ultimii ani foarte mulţi senzori pe fibră optică pentru domenii precum securitatea perimetrală, gaze, petrol, utilităţi, medicina, auto şamd.
Pentru a folosi senzorii pe fibră optică mai mult în România şi a vă dezvolta/creşte businessul în care lucraţi vă invităm să descoperiţi moduri de utilizare ale acestora şi principiile lor de funcţionare aplicate.
Această a şaptea ediție a workshopurilor AFOR încearcă să pună în aceeași sală producători de senzori pe fibră optică cu experienţă cu publicul țintă din țara noastră.
Programul propus pentru acest workshop este următorul:
 10.00: Introducere – AFOR
 10.10: Prezentare 1 – Teledatanet
 10.30: Prezentare 2 – ATL: „Senzori de fibra optica si sisteme de supraveghere”
 11.00: Q&A (Intrebări si Răspunsuri)
 11.30: Pauză de cafea
 12.00: Use cases – cazuri practice concrete (Teledatanet + ATL)
 13.00: închidere
Veţi avea ocazia unică de a vedea la lucru diverşi senzori pe fibră optică şi aplicaţii ale acestora concrete, chiar şi în România, care permit folosirea fibrei optice pentru multe alte aplicaţii decât cele cunoscute pentru comunicaţii.
Detalii: http://afor.ro/ro/evenimente şi inscrieri la: cornel.barbut@afor.ro sau la telefon 0720 587837.
Vă aşteptăm cu drag şi ... cu programare cu cel puţin 24 de ore în avans.

Related