Categories

Articole (9 articole)

Workshop - Specialty fibers good for Romanian market

Primul eveniment de la noi din țară dedicat exclusiv fibrelor optice pentru aplicații speciale. Workshop-ul va avea loc în data de 29 mai, începând cu ora 10, la Grand Phoenicia Hotel din zona de nord a Bucureștiului. Prin aplicaț

16 Mai 2018

Romanian Fiber Optic Conference 2018 - Smart Connexions of Tomorrow

Da! Cel mai așteptat eveniment din industrie va avea loc în acest an la data de 6 martie la Radison Blu din București. Vor participa oaspeți străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale din România, industria telecomunicațiilor și domenii conexe.

06 Martie 2018

Workshop Masuratori Fibre Optice - 8 Nov. 2017

AFOR organizeaza miercuri 8 Noiembrie al 5-lea Workshop din 2017. LIVE pe Facebook AFOR Tema este: Masuratori Fibre Optice      

23 Octombrie 2017

Workshop ''Jonctionare Fibre Optice''- 4 Oct. 2017

Atelier de jonctionare a fibrelor optice. Inscriere si confirmare de participare.

30 Septembrie 2017

Workshop ''Instalarea cablurilor cu fibră optică în România''

In data de 4 mai 2017, AFOR a organizat la Slatina, impreuna cu Prysmian, la fabrica de cabluri cu fibre optice un workshop cu tema “Instalarea cablurilor cu fibra optica in Romania”.

04 Mai 2017

Fiber Optic Day România 2016 - Conferință

AFOR și ICT Consultative Council au organizat în data de 2 Martie 2016 a doua conferință anuală regională axată pe subiecte critice ale fibrei optice în zilele noastre. România este un paradox la nivel mondial, având una din cele mai mari viteze de internet din lume, dar o rată mică de penetrare a internetului.

02 Martie 2016

Fiber Optic Day România 2016 - Workshop

Partea de workshop a evenimentului a cuprins 3 secțiuni: cabluri și conectică FO, echipamente FO, educație și cercetare. Prezentările au fost de foarte mare valoare și au captat atenția celor prezenți. Secțiunea a fost moderată de Cornel BĂRBUȚ - Vicepreședinte AFOR și a fost deschisă de ceilalți doi membri ai Bordului AFOR, Cristina DEAC si Cătălin CHIVU.

02 Martie 2016

Fiber Optic Day România 2016 "“ Expoziție

La partea de expoziție a evenimentului au fost expuse cele mai noi tehnologii ale echipamentelor de fibră optică, splicere, aparate de măsură și control și echipamente de instalat cablu.

02 Martie 2016

Let's Gigafee Romania 2014 - Conferință

Consiliul Consultativ IT & C, Revista Mobile Communications și TelecomTv România, împreună cu Partenerul AFOR, au organizat o dezbatere profesională privind aspectele majore ale implementării în bandă largă în România. După cum știm cu toții, România este un paradox cu viteza mare a internetului și penetrarea slabă a internetului, dar totuși, cum putem conecta a doua jumătate a României și a zonele defavorizate? Cum putem să conectăm instituțiile publice, să creștem utilizarea publicului, să susținem IMM-urile în formare? Cum putem crește accesibilitatea serviciilor, a conținutului și a dezvoltării aplicațiilor? Cum putem impune obligativitatea arhitecturilor deschise definite în Agenda digitală a UE? Cum putem standardiza accesul clădirilor care ar putea crește concurența? Cum putem implementa un serviciu de telecomunicații obligatoriu în clădirile noi ca toate celelalte servicii de utilități?  

07 Noiembrie 2014