Conferinte (3 articole)

Romanian Fiber Optic Conference 2018 - Smart Connexions of Tomorrow

Da! Cel mai așteptat eveniment din industrie va avea loc în acest an la data de 6 martie la Radison Blu din București. Vor participa oaspeți străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale din România, industria telecomunicațiilor și domenii conexe.

06 Martie 2018

Fiber Optic Day România 2016 - Conferință

AFOR și ICT Consultative Council au organizat în data de 2 Martie 2016 a doua conferință anuală regională axată pe subiecte critice ale fibrei optice în zilele noastre. România este un paradox la nivel mondial, având una din cele mai mari viteze de internet din lume, dar o rată mică de penetrare a internetului.

02 Martie 2016

Let's Gigafee Romania 2014 - Conferință

Consiliul Consultativ IT & C, Revista Mobile Communications și TelecomTv România, împreună cu Partenerul AFOR, au organizat o dezbatere profesională privind aspectele majore ale implementării în bandă largă în România. După cum știm cu toții, România este un paradox cu viteza mare a internetului și penetrarea slabă a internetului, dar totuși, cum putem conecta a doua jumătate a României și a zonele defavorizate? Cum putem să conectăm instituțiile publice, să creștem utilizarea publicului, să susținem IMM-urile în formare? Cum putem crește accesibilitatea serviciilor, a conținutului și a dezvoltării aplicațiilor? Cum putem impune obligativitatea arhitecturilor deschise definite în Agenda digitală a UE? Cum putem standardiza accesul clădirilor care ar putea crește concurența? Cum putem implementa un serviciu de telecomunicații obligatoriu în clădirile noi ca toate celelalte servicii de utilități?  

07 Noiembrie 2014