Unul din membrii AFOR intelege valoarea angajatilor din Romania stimulandu-i astfel cu actiuni

Angajații Prysmian vor primi acțiuni în firmă de 2.700 de lei

Producătorul de cabluri de energie și telecomunicații Prysmian va aloca angajaților acțiuni în companie. În România, firma va acorda aproximativ 2.700 de lei în acțiuni, pentru ”a lupta împotriva circumstanțelor economice extraordinare” și a inflației.

”Pentru a-și consolida și mai mult planul de lungă durată și devotamentul față de forța de muncă din România, în cadrul programului de pionierat BE IN, acești angajați au posibilitatea de a primi un bonus de fidelitate de aceeași sumă enumerată mai sus în acțiuni dacă angajatul păstrează acțiunile timp de 12 luni”, a anunțat compania.

La nivel global, planul companiei vizează peste 25.000 de angajați din 35 de țări.

Aceștia urmează să primească cel mult trei milioane de acțiuni, după ce propunerea a fost aprobată ”cu o foarte mare majoritate” în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

La nivel global, vor primi acțiuni în firmă în principal muncitorii calificați, scopul planului fiind de a consolida angajamentul angajaților față de grup.

Prysmian activează de aproape 140 de ani și are vânzări de peste 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici.

 

Sursa: Forbes Romania